ФТ ПАРКЕТ

Място за дискусии за ламинат и всичко свързано с него.
Правила на форума
Пишете на кирилица

ФТ ПАРКЕТ

Мнениеот Нина -София » Пон Юли 12, 2010 3:52 pm

Много неприятно изненадана от ФТ Паркет предлагат ниски цени а след това цената до заваршване става троина и доколкото разбрах не е коректна фирма моля бихте ли ми дали повече информасия .
Нина -София

Re: ФТ ПАРКЕТ

Мнениеот psviat » Вто Юли 20, 2010 8:33 am

Здравейте,
не мога да коментирам политиката на ФТ Паркет и не знам дали са коректни или не, но по принцип при полагането на естествен паркет с лепене има много допълнителни разходи, за които клиентите трябва да са подготвени (при полагането на ламиниран паркет също има допълнителни разходи, но са по-малко). Ето защо не мисля, че винаги фирмите (в това число и ФТ Паркет) са виновни - клиентите трябва да знаят, че цената на паркета не е крайна и трябва да имат впредвид всички допълнителни разходи, които могат да варират в голям диапазон, в зависимост от качеството на избраните лепила, лакове, грундове, первази и т.н. Така един клиент, който е влязъл в магазин и е видял цена например 50 лева на квадратен метър може да се почувства излъган впоследствие, когато всичко излезе повече от 50 лева, но това не винаги е по вина на фирмата и наистина клиентите трябва да са подготвени.
psviat

Re: ФТ ПАРКЕТ

Мнениеот Chefo » Вто Юли 20, 2010 3:30 pm

Еее, колега - затова в магазина си има момичета (най-често), които изготвят оферта и информират клиента за всичко, което се иска от него - като финанси и като подготовка, както и за това, което ще получи срещу конкретното финансиране. Тези, които пишат ниски цени с цел зарибяване и при които в течение на работата постоянно "изникват" нови неща се наричат шмекери или измамници или най-просто - некоректни търговци.
В посочения от Вас пример - ако влезе в магазина при цена 50 лева и в офертата му тези 50 лева достигнат 80 (например), всичко е ОК, защото е на ниво оферта. Ако обаче фирмата свърши всичко и накрая му искат по 80 лева при оферирани 50 - ето това е измама.
Поздрави!
Chefo

Назад към Ламиниран Паркет (Ламинат )